Wat kost een relatiecoach?

Leuk hoor, relatiecoaching. Maar wat kost relatiecoaching of relatietherapie nu eigenlijk? 

Zoals met zoveel dingen in het leven, kun je relatiecoaching of relatietherapie zo goedkoop en zo duur maken als je zelf wil. Er zijn veel coaches en therapeuten uit te kiezen en iedereen hanteert eigen tarieven, pakketten en opties. Je betaalt iets anders voor drie kwartier chatten met een online relatietherapeut dan voor een full service, all inclusive couples coaching weekend in een Italiaanse villa. Dat snap jij ook wel. 

Relatietherapeuten of coaches beginnen vaak vanaf zo’n €75 euro per uur. Zelf baseer ik mijn prijzen niet op uren, want het ene uur is het andere niet. Ik baseer mijn prijzen of hoeveel energie ik ergens in moet stoppen en hoeveel verandering ik voor jou teweeg kan brengen. Ik neem je mee in mijn prijzen:

Lekker voordelig, online programma’s

Wil je lekker zelf aan de slag, maar met mijn kennis en kunde om je verder te helpen? Dan zijn mijn online programma’s ideaal. Omdat ik niet voor elke cursist nieuwe energie in deze trajecten moet stoppen, kan ik ontzettend veel informatie, oefeningen en inzichten aanbieden voor heel weinig geld. Mijn online programma’s beginnen vanaf €99,- voor het Communicatie Bootcamp. Je investering in geld is hier dus minimaal, maar omdat je zelf de cursus doorloopt is je tijdsinvestering vaak groter.

Individuele aandacht

Wil je individueel aan je relatie werken? Dat kan bij mij via Voxercoaching. Met een Voxercoaching-pakket krijg je maar liefst 3 blokken van 4 uur coaching van mij, 1 op 1. We werken via de voiceberichten app Voxer. Omdat ik niet 4 uur non-stop tegenover je zit, maar ondertussen bijvoorbeeld door het huis loop, vraagt dit minder energie dan een live sessie of een sessie in mijn digitale spreekkamer. Terwijl het systeem van lange blokken maakt dat we flink de diepte in kunnen en veel verandering kunnen realiseren in 3 sessies. De prijs/impact/energie verhouding vind ik bij Voxer dan ook het scherpst 😉 Je betaald voor drie blokken momenteel nog €369,- 

Samen aan de slag

Mijn meest populaire optie is natuurlijk een coachingstraject voor jullie als stel: De Relatie Check-In. Dat begint altijd met een (gratis) kennismakingsgesprek van ongeveer een uur (let op, ik sta erom bekend dat ik hierbij nog wel eens uitloop =P) Tijdens dit gesprek kijken we samen waar jullie aan willen werken, wat ik voor jullie kan betekenen en hoe we dat aan gaan pakken. Vervolgens kun je kiezen voor een pakket van 3 of 5 sessies waarin we met elkaar aan de slag gaan. Live, in mijn praktijk in Haarlem, of digitaal in mijn online spreekkamer. Aanvullend krijgen jullie toegang tot mijn digitale leeromgeving, zodat je technieken uit sessies nog eens terug kunt kijken, of zelf door kunt werken na afloop van jullie traject. Dit is mijn meest energie- en veranderings intensieve traject. Voor een pakket van 3 sessies betaal je €599,- Liever 5 sessies? Dan betaal je €899,- 

Dus, wat kost relatiecoaching bij mij? Dat hangt helemaal van je behoeftes af. Je kunt beginnen met zelf werken aan je relatie vanaf €69,- of je als stel volledig door mij laten ondersteunen vanaf €599,- Vraag je je af of een Check-In iets voor jullie is? Je kunt hier een gratis kennismaking inplannen.

Liever eerst even kennismaken?

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact op voor een gratis kennismaking.