Relatie
Boost!

Aan je relatie werken, dat klinkt zo zwaar. Wat dacht je van leuke dingen doen die je relatie ook nog eens nóg leuker maken? Dat is de Relatie Boost.

21 Dagen lang inspiratie om samen nog meer plezier te hebben. Creatieve opdrachten en date ideeën, in te passen in je normale leven. Minimale (tijds)investering, maximaal plezier samen!

Wat je krijgt

Even concreet:

21 Dagen plezier samen, in je mailbox!

 • 21 dagen elke dag een e-mail
 • Je begint op de eerste maandag nadat je je opgeeft
 • Elke werkdag een opdracht voor jullie samen
  die in je normale (werk)dag past
 • Elke zaterdag een date idee
 • Elke zondag een Wildcard Date! Voor velen wellicht te wild,
  voor anderen een leuke uitdaging

Een cadeautje voor jullie relatie!

Wat kost dat?

24,-
 • 21 e-mails
 • Start op maandag
 • 15 opdrachten
 • 3 Dates
 • 3 Wildcard Dates

FAQ

Voor je mogelijke vragen

De Relatie Boost is vooral geschikt voor stellen die samenwonen, hoewel veel opdrachten ook op afstand te doen zijn. Dat vraagt alleen enige creativiteit. Qua dates wordt het natuurlijk lastiger.

Woon je niet samen, maar breng je wel regelmatig tijd samen door? Dan lukt het vast. Lange afstandsrelatie? Bewaar het voor als jullie een tijd onafgebroken samen zijn!

Zeker! Ik heb de opdrachten op weekdagen zo geschreven dat ze ook met weinig tijd of weinig energie te doen zouden moeten zijn. Je kunt het steeds zo groot of zo klein maken als je zelf wil! Vaak kom je met 10 minuten op een dag al een heel eind. Je kunt het later altijd nog een keer uitgebreider doen als je meer tijd hebt. 

De dates zijn wat uitgebreider en vragen meer tijd. Hoewel je ook die kunt aanpassen naar je eigen mogelijkheden. Soms kun je het hele gezin erbij betrekken! Soms is het misschien leuk een date idee te bewaren tot jullie een dagje samen hebben. 

Nee. Dat mag of kan soms, maar is nooit nodig. Ook hier heb ik geprobeerd de opdrachten zo toegankelijk mogelijk te houden. Als ik suggesties doe die geld kosten, zorg ik altijd dat er ook inspiratie voor gratis opties tussen zit.

Het kan altijd dat een opdracht je totaal niet ligt. Bij de Wildcard dates ga ik er zelfs vanuit dat een boel mensen ze links zullen laten liggen. Dat is oké! Misschien bedenk je je ooit.

Als het goed is zijn de opdrachten zo geschreven dat je altijd een vorm kan vinden die je wel bevalt. Zo niet, ik dwing je nergens toe. Sla ‘m lekker over. 

Ik ben voorzichtig met fysiek contact en intimiteit, omdat ik weet hoe gevoelig het kan liggen. Er zit daarom maar 1 expliciet seksuele dag tussen en dat is een Wildcard. Verder geef ik wanneer aanraking gewenst is alternatieven voor wanneer aanraken er voor jou niet inzit.

Nee. Degene die de Relatie Boost aankoopt, krijgt de e-mails. Je kunt ze doorsturen naar je partner of ze ‘s ochtends even samen lezen. Dat is geen bezwaar, want je moet eigenlijk altijd even afstemmen hoe jullie de opdracht gaan aanpakken.

Een tweede mailadres kunnen toevoegen ging me zoveel werk, gedoe of geld kosten dat ik de prijs hoger had moeten maken. Dat leek me zonde 😉 Wil je ze echt perse allebei ontvangen, van mij mag je de Boost twee keer aankopen natuurlijk! Ieder op je eigen mailadres. 

Tsja. Sommige opdrachten kun je prima eenzijdig uitvoeren. Maar, ik ga eerlijk tegen je zijn: dat zal aanzienlijk minder leuk zijn. 

Ziet je partner het niet zitten? Vraag eens wat het bezwaar is. Waar de ander bang voor is of wat eraan tegenstaat. Komen daar vragen uit voort, je mag ze me altijd voorleggen. 

Je ontvangt alle e-mails één keer. Maar die kun je vervolgens natuurlijk prima in een mapje opslaan.  De opdrachten en dates zijn natuurlijk vaker uit te voeren! Sterker nog, ik geef veel inspiratie, dus wellicht wil je wel meerdere versies doen…