Romanticards!

'Waar moeten we het nu eens over hebben op date night?'

Help is on the way dear! Romanticards is de oplossing. Een kaartendeck vol vragen voor jullie. Als gespreksstarter of als spelletje, om elkaar beter te leren kennen.

Direct te downloaden! Zelf printen en uitknippen. Ook best een romantische activiteit 😉

Wat je krijgt

Heel simpel! 

  • Een PDF met hoge resolutie
  • 8 Categorieën met 8 vragen per categorie, dus 64 vragen totaal!
  • Gelijk te downloaden na aankoop
  • Zelf printen en uitknippen, of digitaal gebruiken
  • Voor €8,50

Daar kun je ze toch niet voor laten liggen?

Wat kost dat?

8,50
  • Digitale PDF
  • Zelf downloaden

FAQ

Voor je mogelijke vragen

Nee, helaas. Een gedrukte versie te koop aanbieden vraagt dingen als grootschalig inkopen, opslag, voorraadbeheer, verzenden etc. Allemaal dingen waar ik geen zin in en geen tijd voor heb. 

Voor de lancering van de kaartjes heb ik een paar sets éénmalig laten drukken en cadeau gedaan aan een aantal mensen. Ze zijn helaas niet verkrijgbaar.

Dat is vrij prijzig voor 1 exemplaar, maar als je ze uitsluitend voor eigen gebruik wil laten afdrukken, mag dat zeker. 

Wat denk je zelf? 😉 Nee, ik wil de vraag best serieus beantwoorden: Natuurlijk kan ik niet controleren of jij het digitale bestand lekker doorstuurt. Maar ik zou het heel jammer vinden. Er is ontzettend veel tijd, aandacht en liefde in deze set gaan zitten, dus ik vind het die €8,50 meeeeer dan waard. Dus ik ga ervan uit dat je het bestand netjes voor jezelf houdt en anderen vooral aanmoedigt ‘m ook te kopen!

Sommige categorieën zijn heel leuk om met vrienden ook te beantwoorden! Anderen zullen waarschijnlijk minder geschikt zijn. De categorie ‘seks’ bijvoorbeeld, tenzij je regelmatig met je vrienden het bed in duikt natuurlijk. I don’t judge.