Eenzijdig aan je relatie werken? Voxer tijd!

Soms ben je er nog niet aan toe om samen met je partner aan je relatie te werken. Soms wil je vooral werken aan jouw rol binnen een relatie. En soms wil je partner simpelweg (nog) niet samen aan de relatie werken. Allemaal goede redenen om 1 op 1 met mij te werken, via Voxer! 

1 op 1 werken zonder haast

Voxercoaching laat je zonder tijdsdruk de diepte in gaan

Werk 1 op 1 met mij

We hebben 1 op 1 contact via gesproken en geschreven berichten. Geen algemeen advies, ik denk mee over jouw situatie en vragen en coach je persoonlijk.

We kunnen de tijd nemen

Geen druk om alles binnen 1 call te bespreken. Alle tijd om adviezen te laten bezinken en er later op terug te komen of om oefeningen te doen.. Zo kunnen we echt de diepte in.

Aan jouw positie in je relatie(s)

We werken aan jouw positie, houding en uitdagingen in relatie(s). Waar loop je tegenaan? Wat wil je anders aanpakken? Waar heb jij invloed op?

Lees of luister terug

De berichten die we uitwisselen zijn in Voxer 30 dagen terug te lezen en luisteren. Zo kun je regelmatig even teruglezen of luisteren wat we besproken hebben en hoef je geen aantekeningen te maken.

Kies zelf de intensiteit

Wil je 3 weken achter elkaar aan de slag? Of liever om de week? Of een andere verdeling? Dat kun je helemaal zelf bepalen.

Voordeligere optie

Omdat Voxercoaching niet vraagt dat ik de volle uren achter een laptop of in een spreekkamer zit, kan ik het aanzienlijk voordeliger aanbieden dan mijn reguliere coaching.

Voxer
Coaching

3 blokken Voxercoaching
369
 • 3 blokken Voxercoaching van 3 uur
 • We spreken in overleg tijden af zodat het jou uitkomt
 • 1 op 1 begeleiding via gesproken en geschreven berichten
 • Perfect om eenzijdig aan je relatie(s) te werken
 • Geen haast! Tot 3 maanden de tijd om je blokken in te zetten

  Wat coachees zeggen

  FAQ

  Meest gestelde vragen

  Voxer is een communicatie app, zoals Whatsapp of Telegram. Voxer richt zich vooral op spraakberichten, al kun je ook typen. De app is gratis te gebruiken. 

  Hele Voxerdagen waren vrij intens. Zowel voor mij, als voor de coachees uit de pilot. Daarom zijn Voxerdagen nu blokken van 3 uur. We plannen samen in wanneer jouw blok plaatsvindt. 

  Dan zie ik dat waarschijnlijk tijdens ons volgende blok. Buiten coachingstijd zit ik niet op Voxer. Wil je me dringend bereiken? Stuur me dan een mail of een DM via Instagram.

  In principe mag je zoveel berichten sturen als je maar wil, maar hou er rekening mee dat het niet handig is om veel onderwerpen door elkaar te behandelen. We zullen samen kijken wat de prioriteit heeft, dat doornemen en vervolgens door gaan met het volgende onderwerp.

  Ervaring uit de Pilot leert dat tenzij we afspreken dat jij even een oefening maakt, of we even een pauze inlassen om iets te laten bezinken, we het grootste gedeelte van de tijd in gesprek zullen zijn. Tenzij zo afgesproken hoef je nooit langer dan 10 – 15 minuten op mijn reactie te wachten, maar meestal zal het veel sneller zijn. 

  Voxer coaching is echt bedoeld voor mensen die eenzijdig aan hun (positie binnen een) relatie willen werken. Als ik met jullie samen aan de slag ga wil ik de dynamiek tussen jullie kunnen zien, een verhaal steeds van beide kanten horen en oefeningen gezamenlijk kunnen doen. Wil je samen aan je relatie werken? Dan is de Relatie Check-In iets voor jullie. 

  In de Pilot heb ik ervaren dat we 3 losse momenten eigenlijk altijd wel nodig hebben. Soms misschien liever nog wat meer. Een groot voordeel is niet alleen dat we 4 uur per keer de tijd hebben, maar ook dat we na een week of juist een paar weken kunnen opvolgen. Daarom bied ik voorlopig uitsluitend pakketten van 3 blokken aan. Niemand zegt natuurlijk dat je die achter elkaar moet inzetten, of voor hetzelfde onderwerp. Je hebt 3 maanden de tijd. 

  Ik heb zin om met je aan de slag te gaan!

  Heb jij er ook zin in? Mooi! Installeer Voxer alvast op je telefoon en druk op die mooie knop hiernaast. Dan kunnen we snel jouw eerste Voxerblok plannen.