De Relatie Check-In

Waarom zou je pas aan je relatie werken als er grote issues zijn ontstaan? Begin vóór kleine irritaties grote problemen worden. De Relatie Check-In is de onderhoudsbeurt voor jou relatie. Voor als jullie door een moeilijke periode gaan, voor een grote verandering staan, of als jullie relatie gewoon wel een opfrisser kan gebruiken.

Relatie
Coaching

Waarom een Check-In?

Voor een life event

Gaan jullie samenwonen? Worden jullie ouders? Gaan jullie reizen? Emigreren? Een klushuis kopen? Krijgen jullie een puppy? Gaan jullie (tijdelijk) long distance? Vermijd irritaties, ruzies en spanningen met een Relatie Check-In. Waarom is dat eigenlijk niet standaard onderdeel van de voorbereiding op een life event? 

Na een moeilijke periode

Hebben jullie een lastiger periode achter de rug? Financiële tegenslagen, ziekte of overlijden van een naaste, een affaire of tijdelijke breuk,  een burn-out of mentale problemen? Allemaal moeilijke dingen die flink wat druk op je relatie zetten. De Relatie Check-In geeft jullie een frisse start.

Als je meer wil

Je relatie is heerlijk maar je weet dat het nóg fijner zou kunnen zijn. Daarbij wil je voorkomen dat iets in de toekomst jullie fijne relatie op losse schroeven kan zetten. Niet afwachten óf het een keer misgaat maar actief werken aan die fijne relatie, nu en in de toekomst, dat doen we met de Relatie Check-In.

Als jullie vastzitten in steeds dezelfde ruzie(s)

Sommige ruzies lijken als een boomerang steeds terug te komen. Het kringetje gaat rond en rond en voor je het weet heb je wéér ruzie over het huis opruimen, je schoonfamilie, geld, vrienden, werk, noem maar op. Ik help jullie uit de impasse. 

Bij een gevoel van
"is dit het nou?'

Verwachtingen over relaties, we hebben ze allemaal. Helaas voldoet iets zelden aan al onze verwachtingen. Dan begint de twijfel. Is dit het? Neem ik genoegen met te weinig? Vraag ik teveel? Of mist er echt iets. Die twijfels kunnen je goed in de weg zitten. Laten we ze samen onder de loep nemen.

Als je het gevoel hebt uit elkaar te groeien

Kijk er is niks mis. Er is geen ruzie, geen probleem, niks waar je je vinger op kunt leggen. Maar toch. Het is niet meer wat het was. De gesprekken niet, de dates niet, de seks niet. Soms lijken jullie meer huisgenoten dan geliefden. Het leven is een tussen jullie in komen staan en dat willen jullie niet zo door laten gaan. Check-In tijd! 

Hoe ziet de Relatie Check-In eruit?

Kennismaking

Het eerste gesprek is een kennismaking. Ik leer jullie beter kennen als individuen en als stel. Ook bespreken we jullie wensen en verwachtingen.

Sessies

Tijdens de sessie gaan we samen aan de slag met onderwerpen die jullie aandragen, of die ik voorbereid. Online of op mijn praktijk

Online verder

Na jullie laatste sessie krijgen jullie toegang tot mijn online leerplatform. Zo kunnen jullie online samen verder werken aan jullie relatie.

"We vonden Minki heel vriendelijk en laagdrempelig in haar benadering en tegelijk duidelijk en scherp. Ze luistert goed tussen de regels door en heeft snel door wat nodig is. Kortom, we zijn heel blij met haar hulp en kunnen de Check-In zeker aanbevelen - met name aan stellen die samen voor een groot life event staan."
- Rebecca & Luuk -

Wat past past bij jullie?

Alleen sessies

De Basis
499
  • Kennismaking
  • 3 sessies
  • Altijd verder uit te breiden

De standaard

De Check-In
599
  • Kennismaking
  • 3 sessies
  • Toegang online bootcamp

Lekker de diepte in

De Kuur
899
  • Kennismaking
  • 6 sessies
  • Toegang tot alle online cursussen
Meest gekozen

Eerst rustig kennismaken?

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact op voor een gratis kennismaking.

Of, plan gelijk zelf een afspraak in

FAQ

Hoe vinden de sessies plaats?

De sessies vinden live of digitaal plaast. Digitaal werk ik met het platform Whereby. Je hoeft hiervoor niks te downloaden of installeren. Ik stuur jullie een linkje waarmee je kunt “aankloppen” bij de digitale kamer. Live ontvang ik cliënten in mijn praktijkruimte in Haarlem.

Kan ik ook 1 losse sessie boeken?

Dat kan, maar is echt alleen geschikt voor heel specifieke vragen. Een eenmalige sessie duurt twee uur en kost €269,- Met eenmalig bedoel ik ook echt eenmalig. Je kunt niet om de paar maanden een eenmalige sessie boeken bijvoorbeeld. Wil je graag eenmalige komen, neem dan even contact met me op.

Kunnen we de sessies ook live houden?

Jazeker. Inmiddels bied ik naast online sessies ook live sessies aan in mijn praktijkruimte in Haarlem. Deze is bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. 

Hoe snel na elkaar vinden de sessies plaats?

De sessie vinden in principe om de week plaats, tenzij we in overleg een kortere of langere periode afspreken. Frequentie kan soms ook afhankelijk zijn van ieders agenda. We doen dit altijd in overleg.

Wat als mijn partner niet mee wil doen?

De Relatie Check-In vraagt dat allebei de partners deelnemen aan de sessies. Anders praat je over en niet met elkaar, dat schiet weinig op. Mocht je je partner niet kunnen overtuigen, kijk dan eens naar individueel met me werken. Een goede optie voor mensen die eenzijdig aan hun relatie willen werken. Denk ik dat alleen werken je niks gaat brengen, dan vertel ik je dat eerlijk.

Kunnen de sessies alleen overdag? Of ook in de avond/het weekend plaatsvinden?

Op sommige dagen kunnen sessies overdag, op andere dagen in de avond. Daar komen we samen wel uit. Sessies zijn in overleg ook mogelijk op zaterdag. Let op, mijn agenda loopt snel vol. Hebben  jullie een heel beperkte beschikbaarheid, dan is het verstandig om samen een stukje vooruit te plannen. 

Je relatie verdient aandacht

Je hoeft niet te wachten tot zich een keer een crisis voordoet om eraan te werken. Want wat doe je liever? Voorkomen of genezen? Gun jezelf en je partner een Check-In voor jullie relatie.