De Relatie Check-In

Waarom zou je pas aan je relatie werken als er grote issues zijn ontstaan en je besluit therapie een kans te geven? Begin vóór kleine irritaties grote problemen worden. De Relatie Check-In is de onderhoudsbeurt voor jou relatie. Voor als jullie door een moeilijke periode gaan, voor een grote verandering staan, of als jullie relatie gewoon wel een opfrisser kan gebruiken.

Relatie
Coaching

Waarom een Check-In?

Voor een life event

Gaan jullie samenwonen? Worden jullie ouders? Gaan jullie reizen? Emigreren? Een klushuis kopen? Krijgen jullie een puppy? Gaan jullie (tijdelijk) long distance? Vermijd irritaties, ruzies en spanningen met een Relatie Check-In. Waarom is dat eigenlijk niet standaard onderdeel van de voorbereiding op een life event? 

Na een moeilijke periode

Hebben jullie een lastiger periode achter de rug? Financiële tegenslagen, ziekte of overlijden van een naaste, een affaire of tijdelijke breuk,  een burn-out of mentale problemen? Allemaal moeilijke dingen die flink wat druk op je relatie zetten. De Relatie Check-In geeft jullie een frisse start.

Als je meer wil

Je relatie is heerlijk maar je weet dat het nóg fijner zou kunnen zijn. Daarbij wil je voorkomen dat iets in de toekomst jullie fijne relatie op losse schroeven kan zetten. Niet afwachten óf het een keer misgaat maar actief werken aan die fijne relatie, nu en in de toekomst, dat doen we met de Relatie Check-In.

Als jullie vastzitten in steeds dezelfde ruzie(s)

Sommige ruzies lijken als een boomerang steeds terug te komen. Het kringetje gaat rond en rond en voor je het weet heb je wéér ruzie over het huis opruimen, je schoonfamilie, geld, vrienden, werk, noem maar op. Ik help jullie uit de impasse. 

Bij een gevoel van
"is dit het nou?'

Verwachtingen over relaties, we hebben ze allemaal. Helaas voldoet iets zelden aan al onze verwachtingen. Dan begint de twijfel. Is dit het? Neem ik genoegen met te weinig? Vraag ik teveel? Of mist er echt iets. Die twijfels kunnen je goed in de weg zitten. Laten we ze samen onder de loep nemen.

Als je het gevoel hebt uit elkaar te groeien

Kijk er is niks mis. Er is geen ruzie, geen probleem, niks waar je je vinger op kunt leggen. Maar toch. Het is niet meer wat het was. De gesprekken niet, de dates niet, de seks niet. Soms lijken jullie meer huisgenoten dan geliefden. Het leven is een tussen jullie in komen staan en dat willen jullie niet zo door laten gaan. Check-In tijd! 

Hoe ziet de Relatie Check-In eruit?

Kennismaking

Het eerste gesprek is een kennismaking. Ik leer jullie beter kennen als individuen en als stel. Ook bespreken we jullie wensen en verwachtingen.

Sessies

Elke sessie duurt ongeveer een uur. Tijdens de sessie gaan we samen aan de slag met onderwerpen die jullie aandragen, of die ik voorbereid.

PDF na afloop

Als afsluiting ontvangen jullie een PDF met informatie en oefeningen. Bij de Check-In light een reguliere PDF. Bij de Check-In & Plus een interactieve inclusief video's.

"We vonden Minki heel vriendelijk en laagdrempelig in haar benadering en tegelijk duidelijk en scherp. Ze luistert goed tussen de regels door en heeft snel door wat nodig is. Kortom, we zijn heel blij met haar hulp en kunnen de APK* zeker aanbevelen - met name aan stellen die samen voor een groot life event staan."
- Rebecca & Luuk -

Welke Check-In past bij jullie?

De standaard

Check-In
599
  • Kennismaking
  • 3 sessies
  • Toegang tot online leerplatform

Lekker de diepte in

Check-In Plus
899
  • Kennismaking
  • 5 sessies
  • Toegang tot online leerplatform

2022 vol!
Alvast kennismaken voor 2023?

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact op voor een gratis kennismaking.

FAQ

Hoe vinden de sessies plaats?

De sessies vinden live of digitaal plaast. Digitaal werk ik met het platform Whereby. Je hoeft hiervoor niks te downloaden of installeren. Ik stuur jullie een linkje waarmee je kunt “aankloppen” bij de digitale kamer. Live ontvang ik cliënten in mijn praktijkruimte in Haarlem.

Kan ik ook 1 losse sessie boeken?

Ik raad een losse sessie niet aan, omdat er weinig mogelijkheid is voor diepgang in 1 uurtje. In het geval van begeleiding bij een heel specifiek probleem is het soms mogelijk. Neem daarvoor even contact met me op.

Kunnen we de sessies ook live houden?

Jazeker. Inmiddels bied ik naast online sessies ook live sessies aan in mijn praktijkruimte in Haarlem. Deze is bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. 

Hoe snel na elkaar vinden de sessies plaats?

De sessie vinden in principe om de week plaats, tenzij we in overleg een kortere of langere periode afspreken. Frequentie kan soms ook afhankelijk zijn van ieders agenda. We doen dit altijd in overleg.

Wat als mijn partner niet mee wil doen?

De Relatie Check-In vraagt dat allebei de partners deelnemen aan de sessies. Anders praat je over en niet met elkaar, dat schiet weinig op. Mocht je je partner niet kunnen overtuigen, kijk dan eens naar Voxercoaching. Een goede optie voor mensen die eenzijdig aan hun relatie willen werken. 

Kunnen de sessies alleen overdag? Of ook in de avond/het weekend plaatsvinden?

Op sommige dagen kunnen sessies overdag, op andere dagen in de avond. Daar komen we samen wel uit. Sessies zijn in overleg ook mogelijk op zaterdag. 

Je relatie verdient aandacht

Je hoeft niet te wachten tot zich een keer een crisis voordoet om eraan te werken. Want wat doe je liever? Voorkomen of genezen? Gun jezelf en je partner een Check-In voor jullie relatie.