Foto door By Maren Photography

Je hoeft me niet op mijn woord te geloven

Ik kan je zoveel vertellen en misschien geloof je me op mijn, eeh, bruine ogen. Zo niet, dan deel ik graag een paar reviews met je. Zo krijg je een beeld van wat ik voor jou en je relatie kan betekenen. 

* Ten tijde van het schrijven van deze Reviews heette de Relatie Check-In nog de Relatie APK. Je zal deze term dan ook teruglezen in de reviews.

Wat anderen zeggen

 

Door de relatie APK van Minki hebben wij meer inzicht gekregen in onze eigen gedachten, gedrag en behoeftes in onze relatie. Door haar prikkelende en open vragen hebben we gesproken over de basis van onze relatie, hoe we elkaar aanvullen en waar de verschillen zitten. Allemaal met het doel om het beste in elkaar naar boven te halen, zowel nu als op de lange termijn. We hebben genoten van de gesprekken waarin we ons beide begrepen en gerespecteerd voelde. Minki is doortastend, eerlijk en concreet. Dit maakte de relatie-APK een cadeautje voor onszelf en de relatie.

Sangita & Rogier

Ik vond Minki met haar relatie APK op IG. Ik was meteen enthousiast want: wàt een fantastische naam voor een coachingstraject! Dit klonk precies als iets wat mijn partner en ik wel konden gebruiken. Wij waren aangenaam verrast over de kennis van Minki. Daarnaast was er veel ruimte voor onze eigen inbreng en gingen we telkens na de sessie met onze praktische opdrachten aan de slag. Minki heeft ons geholpen bepaalde patronen te leren herkennen en heeft ons daarnaast geholpen beter en anders met elkaar te communiceren. Wij zijn inmiddels klaar met de APK, maar gebruiken de oefeningen nog dagelijks. Ik krijg regelmatig van mijn vriend een “maar Minki zei dat …” te horen 😉 Hij houdt mij hierdoor scherp en zo blijven we samen op het juiste pad.
Minki onwijs bedankt voor alles! We hebben er nog dagelijks plezier van en wij kunnen dit traject iedereen van harte aanbevelen ☺️

Eline & David

Om ons voor te bereiden op samenwonen en een lange reis, hebben wij een relatie APK gedaan met Minki. In korte tijd heeft zij ons laten zien waar onze uitdagingen liggen en ons passende tips & adviezen kunnen geven om hiermee om te gaan. In het eerste gesprek hebben we kennisgemaakt en verwoord waar we graag hulp bij willen. De gesprekken daarna hadden in eerste instantie een praktische insteek rondom onderwerpen die Minki voor ons had bedacht (zoals financiën en tijd alleen/samen). Tijdens het praten gingen we echter al snel ook een laag dieper waardoor we vanzelf ook uitkwamen bij onderliggende zaken zoals onze patronen in de relatie en karakterverschillen.

Deze combinatie van praktisch en diepgaand werkte voor ons heel goed en bood ons waardevolle en nuttige inzichten die we ook nog gelijk in de praktijk konden brengen. Heel fijn! We vonden Minki heel vriendelijk en laagdrempelig in haar benadering en tegelijk duidelijk en scherp. Ze luistert goed tussen de regels door en heeft snel door wat nodig is. Kortom, we zijn heel blij met haar hulp en kunnen de APK zeker aanbevelen – met name aan stellen die samen voor een groot life event staan.

Rebecca & Luuk