Masterclass:
Praten over seks

Praten kan soms sowieso al lastig zijn. Maar bij sommige onderwerpen duiken we collectief het liefst onder tafel en doen we alsof we het niet gehoord hebben. Ongemakkelijk! Eng! Kwetsbaar! Moeilijk!

Seks is bij uitstek zo'n onderwerp wat we liever vermijden. Lastig! Want een fijn seksleven willen de meeste van ons wel. Daar is goede communicatie meestal een vereiste voor. Erover praten zal dus wel moeten. Maar ja, makkelijker gezegd dan gedaan.

Tijd voor een Masterclass dus! Dit keer gaan Seksualiteitscoach Lieke Radstaak en ik in op hoe je als stel kan praten over seks.

Ben je erbij?

Over Lieke

Lieke studeerde in juli 2022 af als Consulent Seksuele Gezondheid. In september dat jaar startte ze met haar eigen platform op Instagram, SeksuaLiek. Daar geeft ze luchtige, betrouwbare en heldere informatie over seks en probeert ze zoveel mogelijk mensen te helpen. Ze biedt online seksuologische counseling aan voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke coaching.

Over Minki

Minki is psycholoog, relatiecoach en systeemtherapeut in opleiding (NVRG). Ze werkt met stellen en individuen aan het bouwen en onderhouden van stabiele, liefdevolle relaties. Ze is een groot voorstander van actief aan je relatie werken, ook (juist!) als er geen sprake is van crisis of grote problemen. Het taboe wat er nog altijd ligt op relatietherapie, is haar een doorn in het hoog. Via Instragram geeft ze tips, informatie en maakt ze relatieproblemen bespreekbaar.

Wat gaan we doen?

Heel simpel! 

  • We geven de workshop op donderdag 3 augustus om 19:30
  • De workshop is online, in mijn digitale spreekkamer
  • Vanaf 19:15 laat ik deelnemers binnen, zorg dat je op tijd bent!
  • De workshop duurt +/- een uur
  • Je kunt de opname minimaal 2 maanden terugkijken

Daar kun je je toch geen buil aan vallen...

Wat kost dat?

24
  • Live toegang
  • Twee maanden terugkijken

FAQ

Voor je mogelijke vragen

1 Kaartje is voor 1x toegang oftewel 1 scherm. Als jullie daar met z’n tweeën achter gaan zitten, geen probleem! Projecteer je het op een beamer en nodig je de hele vriendengroep uit, dan wordt het een ander verhaal 😉 

Dikke kans dat ik tijd heb voor wat vragen of om input van de deelnemers vraag, maar een masterclass is wel anders dan een sessie. Heb je een hele specifieke eigen vraag? Contacteer me dan eens voor een kennismaking, dan denk ik met je mee of coaching bijvoorbeeld een optie is voor je. 

Kort antwoord: Nee.

Langer antwoord: in een masterclass vertellen we algemene dingen die op zoveel mogelijk mensen van toepassing zijn. Het kan natuurlijk zijn dat specifiek jouw situatie helemaal past bij deze masterclass en je daardoor geen behoefte meer hebt aan persoonlijke hulp na het kijken. Maar dat zal slechts voor een enkeling gelden. 

Kortom, het enige wat ik kan beloven is dat deze masterclass  informatie en praktische tips geeft om samen over seks te praten.

Als je alvast de vaardigheden op wil doen om met potentiële/toekomstige partners makkelijker over seks te praten, dan kun je dat zeker doen aan de hand van deze masterclass.

Daarbij, als je het leuk vindt om nieuwe dingen te leren is een masterclass als deze altijd fijn. Ben jij ook zo (waarschijnlijk wel, als je deze vraag leest) ? Dan denk ik dat het heel interessant is!