De Relatie Check-In

Waarom zou je pas aan je relatie werken als er grote issues zijn ontstaan en je besluit therapie een kans te geven? Begin vóór kleine irritaties grote problemen worden. De Relatie Check-In is de onderhoudsbeurt voor jou relatie. Voor als jullie door een moeilijke periode gaan, voor een grote verandering staan, of als jullie relatie gewoon wel een opfrisser kan gebruiken.

Relatie
Coaching

Hoe ziet de Relatie Check-In eruit?

Kennismaking

Het eerste gesprek is een kennismaking. Ik leer jullie beter kennen als individuen en als stel. Ook bespreken we jullie wensen en verwachtingen.

Sessies

Elke sessie duurt ongeveer een uur. Tijdens de sessie gaan we samen aan de slag met onderwerpen die jullie aandragen, of die ik voorbereid.

PDF na afloop

Als afsluiting ontvangen jullie een PDF met informatie en oefeningen. Bij de Check-In light een reguliere PDF. Bij de Check-In & Plus een interactieve inclusief video's.

"We vonden Minki heel vriendelijk en laagdrempelig in haar benadering en tegelijk duidelijk en scherp. Ze luistert goed tussen de regels door en heeft snel door wat nodig is. Kortom, we zijn heel blij met haar hulp en kunnen de APK* zeker aanbevelen - met name aan stellen die samen voor een groot life event staan."
- Rebecca & Luuk -

Welke Check-In past bij jullie?

Een opfrisser

Check-In Light
399
  • Kennismaking
  • 2 sessies
  • PDF met oefeningen

De standaard

Check-In
599
  • Kennismaking
  • 3 sessies
  • Interactieve PDF

Lekker de diepte in

Check-In Plus
899
  • Kennismaking
  • 5 sessies
  • Interactieve PDF

Liever eerst even kennismaken?

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact op voor een gratis kennismaking.

FAQ

Hoe vinden de sessies plaats?

De sessies vinden digitaal plaats, via het platform Whereby. Je hoeft hiervoor niks te downloaden of installeren. Ik stuur jullie een linkje waarmee je kunt “aankloppen” bij de digitale kamer. Het is het handigst samen achter de laptop te zitten. 

Kan ik ook 1 losse sessie boeken?

Ik raad een losse sessie niet aan, omdat er weinig mogelijkheid is voor diepgang in 1 uurtje. In het geval van begeleiding bij een heel specifiek probleem is het soms mogelijk. Neem daarvoor even contact met me op.

Kunnen we de sessies ook live houden?

Voorlopig bied ik ivm de Corona-maatregelen  alleen online sessies aan. In de toekomst komen er ook live opties, maar ik kan nog niet specifiek zeggen op welke termijn. 

Hoe snel na elkaar vinden de sessies plaats?

De sessie vinden in principe om de week plaats, tenzij we in overleg een kortere of langere periode afspreken. 

Wat als mijn partner niet mee wil doen?

De Relatie APK vraagt dat allebei de partners deelnemen aan de sessies. Anders praat je over en niet met elkaar, dat schiet weinig op. Mocht je je partner niet kunnen overtuigen, kijk dan eens naar Voxercoaching. Een goede optie voor mensen die eenzijdig aan hun relatie willen werken. 

Kunnen de sessies alleen overdag? Of ook in de avond/het weekend plaatsvinden?

Op sommige dagen kunnen sessies overdag, op andere dagen in de avond. Daar komen we samen wel uit. Sessies zijn in overleg ook mogelijk op zaterdag. 

Je relatie verdient aandacht

Je hoeft niet te wachten tot zich een keer een crisis voordoet om eraan te werken. Want wat doe je liever? Voorkomen of genezen? Gun jezelf en je partner een Check-In voor jullie relatie.